Fris Bankstel

Over ons

Mijn naam is Raphaël en ik reinig met 170c hete stoom. Ik doe dit inmiddels al een aantal jaren met passie en naar tevredenheid van vele klanten. Ik vind service en kwaliteit voor een schappelijk tarief belangrijk. Uiteraard doe ik er alles aan om tot het beste resultaat te komen.

Een aantal jaren geleden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en had geen zin in een winkel of iets dergelijks maar iets waar ik van huis uit mee op pad kon om klanten thuis te bezoeken. Mijn keus viel toen al snel op stoom reinigen. Ik was tot die tijd zelf een tevreden klant en was en ben een groot fan van het reinigen met stoom, efficiënt, hygiënisch en desinfecterend. Met als grote voordeel dat ook al het niet zichtbare vuil verdwijnt, dat is toch wat anders dan met een emmer sop en een doekje.

Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een goede stoomreiniger en naar enige tijd kwam ik in contact met de importeur van Steamteq Nederland, het neusje van de zalm op gebied van stoomreinigers. Nadat ik de directeur van dit bedrijf vertelde dat het zelf reinigen met stoom nieuw voor mij is en ik er graag zelfstandig mee aan de slag wil heeft hij mij uitgenodigd om naar zijn bedrijf te komen. Daar werk ik bekend gemaakt met het gebruik van de machine en de manieren van het reinigen met stoom in het algemeen.

Het leuke van dit werk is het persoonlijk en directe contact met de klant. Doordat mijn stoomreiniger een transparante afvoerbak aan de buitenzijde heeft zien mijn klanten als snel dat het frisse kraanwater verandert in een zwarte drab en zien zo direct het resultaat van mijn werk.

Wilt u ook het resultaat van mijn werk met de stoomreiniger zien? Neem dan voor meer informatie of het maken van een afspraak telefonisch contact op of stuur een WhatsApp bericht met foto van het te reinigen object.